Najnovšie recenzie zo sekcie Varhany

Overený zákazník HUDEBNICENTRUM.CZ WJF.WIJAFIED - Hudobné nástroje

Pridané: 27. marca 2024

Zakúpený v HUDEBNICENTRUM.CZ

Odporúča produkt

vynikajúci zvuk modulu, jednoduchá intuitívna obsluha

Vox Continental 61

Vox Continental 61

Overený zákazník MUZIKER.sk Overený zákazník

Pridané: 24. júna 2021

Zakúpený v MUZIKER.sk

Neodporúča produkt
  • pomerne k cene dobrý zvuk
  • klávesy pripomínajú lacné plastové keyboardy
  • chýbajú vlastné reproduktory
  • slabá ergonómia prepínania zvukov
Viscount Cantorum Duo

Viscount Cantorum Duo

Overený zákazník MelodyShop Overený zákazník

Pridané: 12. decembra 2019

Zakúpený v MelodyShop

• Má vynikajúce hlasové parametre
  • Je to prenosný organ, ktorý veľmi dobre poslúži pri slávnostiach, kde nie je inštalovaný klasický organ, pričom má skutočne nádherný organový hlas
  • Už som spomenul, že je výhodou, že ho možno použiť ako prenosný organ
  • Nástroj mám len veľmi krátko, takže som tam ešte nevýhodu nepostrehol. Musím sa naučiť nástroj ovládať, aby som ho mohol všestranne použiť.
  • Mal som nástroj Viscount Cantorum VI, ktorý mal registre Voice 1, Voice 2 Man - Orchestra, kde sa dali použiť v skladbe mužské a ženské hlasy a orchester. Na tomto novom nástroji je možnosť Orchestra, ale nenašiel som možnosť Voice Man, čo mi trošku chýba. Ak by to v nástroji predsa bolo zakompované, budem Vám vďačný, ak má dáte o tom informáciu.

Nástroj je zvlášť vhodný pre menšie chrámové priestory a kaplnky. Má veľkú škálu registrových kombinácii a skutočne nádherný hlas klasických organov. Keď človek hrá na tomto nástroji a počúva tento hlas, má dojem, že je to skutočne klasický píšťalový organ. Spĺňa všetky požiadavky pre doprevádzanie liturgického spevu, ale aj sólové prelúdia klasickej organovej hudby.

Roland V-Combo VR-09

Roland V-Combo VR-09

Overený zákazník MUZIKER.sk Overený zákazník

Pridané: 27. decembra 2018

Zakúpený v MUZIKER.sk

Odporúča produkt

Roland VR 09 B ma svoju registracnu pamat na 100 zvukov,ktore si hrac moze vytvorit podla svojich predstav a kedykolvek ich pouzit.

Zobrazujem 1 - 5 zo 5 recenzií