Najnovšie recenzie zo sekcie Varhany
- Všetko super
- vynikajúci zvuk modulu, jednoduchá intuitívna obsluha
vynikajúci zvuk modulu, jednoduchá intuitívna obsluha
- pomerne k cene dobrý zvuk
- klávesy pripomínajú lacné plastové keyboardy
- chýbajú vlastné reproduktory
- slabá ergonómia prepínania zvukov
- Má vynikajúce hlasové parametre
- Je to prenosný organ, ktorý veľmi dobre poslúži pri slávnostiach, kde nie je inštalovaný klasický organ, pričom má skutočne nádherný organový hlas
- Už som spomenul, že je výhodou, že ho možno použiť ako prenosný organ
- Nástroj mám len veľmi krátko, takže som tam ešte nevýhodu nepostrehol. Musím sa naučiť nástroj ovládať, aby som ho mohol všestranne použiť.
- Mal som nástroj Viscount Cantorum VI, ktorý mal registre Voice 1, Voice 2 Man - Orchestra, kde sa dali použiť v skladbe mužské a ženské hlasy a orchester. Na tomto novom nástroji je možnosť Orchestra, ale nenašiel som možnosť Voice Man, čo mi trošku chýba. Ak by to v nástroji predsa bolo zakompované, budem Vám vďačný, ak má dáte o tom informáciu.
Nástroj je zvlášť vhodný pre menšie chrámové priestory a kaplnky. Má veľkú škálu registrových kombinácii a skutočne nádherný hlas klasických organov. Keď človek hrá na tomto nástroji a počúva tento hlas, má dojem, že je to skutočne klasický píšťalový organ. Spĺňa všetky požiadavky pre doprevádzanie liturgického spevu, ale aj sólové prelúdia klasickej organovej hudby.
Roland VR 09 B ma svoju registracnu pamat na 100 zvukov,ktore si hrac moze vytvorit podla svojich predstav a kedykolvek ich pouzit.
Zobrazujem 1 - 5 zo 5 recenzií